«Η μαγεία των Χριστουγέννων» με τον ΠΑΣΥΚΑΦ!

Ανακοίνωση
11 Δεκεμβρίου 2023

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση “Η Μαγεία των Χριστουγέννων” του ΠΑΣΥΚΑΦ, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης. Τόσο μικροί όσο και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να συμμετέχουν σε διάφορα παιχνίδια, δημιουργώντας ένα εορταστικό κλίμα. Από αυτήν την ημέρα, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Άγιος Βασίλής, τα δώρα και οι εκπλήξεις που έδωσαν το δικό τους χρώμα και χαρούμενη νότα.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τους χορηγούς της εκδήλωσης για την πολύτιμη συνεισφορά τους: Υπερήφανος Υποστηρικτής: ΟΠΑΠ Κύπρου, Διαχρονικός Χορηγός: Universal Life, Υποστηρικτές: Hellenic Tzilalis, Cyprus College, Αρτοποιεία Σίφουνας, Αρτοποιεία Θημωνιά, Βιβλιοπωλείο Πάργα, Σωματείο Ομάδας Εθελοντών Σιάς, την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και το Υπουργείο Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για την εξαιρετική φιλοξενία τους.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες σε όλα τα σχολεία, νηπιαγωγεία και ωδεία που συμμετείχαν και συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή χαράς και προσφοράς.

Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές για τη συγκινητική βοήθεια τους και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και σας ευχαριστούμε!

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση δόθηκαν για την ενίσχυση των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ.