Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα «Τρέχουμε για τη ζωή» αφιερωμένη στη Θέκλα Αυγουστή.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ σε συνεργασία με το Σωματείο ΕΥ-ΖΗΝ και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά τη Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα ‘Τρέχουμε για τη ζωή’, αφιερωμένη στη Θέκλα Αυγουστή.
Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, 2020 στις 8:45 το πρωί στο Πολυδύναμο και Εκθεσιακό Κέντρο Αμιάντου, θα διεξαχθούν αγώνες 12km, 5km, Συμβολικός Αγώνας ΑΜΕΑ σε τροχοκαθίσματα και παιδικός αγώνας 1km & 600m.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη και διάδοση του τρεξίματος ως μέσου άθλησης, ευεξίας και ψυχαγωγίας, σε συνδυασμό με την ανάδειξη του όμορφου φυσικού περιβάλλοντος του Αμιάντου καθώς και την προαγωγή και ενίσχυση του έργου του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κυπριακή φύση και να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα. Όσοι δεν θα τρέξουν καλούνται να περπατήσουν στο μονοπάτι μελέτης της φύσης “Λούματα των Αετών”.
Δεν υπάρχει καθορισμένο αντίτιμο εγγραφής στους αγώνες. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να συμβάλουν στη συγκέντρωση εισφορών μέσω της ιστοσελίδας του ΠΑΣΥΚΑΦ www.pasykaf.org/donation-product ή με τη διάθεση κουπονιών.
Όλες οι εισφορές και όλα τα έσοδα από πωλήσεις προϊόντων θα δοθούν στον ΠΑΣΥΚΑΦ για την ενίσχυση της λειτουργίας των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του.
Για πληροφορίες καλέστε στο 25 747 750.