Μια βραδιά γεμάτη ‘Ρυθμό και Μελωδία’ αφιερωμένη στο ΠΑΣΥΚΑΦ!

Ανακοίνωση
17 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Φιλανθρωπική Μουσικοχορευτική Παράσταση ‘Ρυθμός και Μελωδία‘ στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το Αστρινίδειο Ωδείο Κύπρου, το Ολυμπιακό Ωδείο Κύπρου και η σχολή χορού Vattis Art of Dance παρουσίασαν στις 15 Απριλίου 2024, ένα μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στο ελληνικό και κυπριακό τραγούδι.

O ΠΑΣΥΚΑΦ εκφράζει τη βαθιά του εκτίμηση και ευγνωμοσύνη στο Αστρινίδειο Ωδείο Κύπρου με την κυρία Πηνελόπη Προκόπη, το Ολυμπιακό Ωδείο Κύπρου με την κυρία Ελίνα Σιαμακκίδη και τη σχολή χορού Vattis Art of Dance με τον κύριο Ξενή Βαττή για την αμέριστη υποστήριξή τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές της εκδήλωσης τις εταιρείες Gesolar, Natural Life και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για την άψογη φιλοξενία του.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά τον παρουσιαστή Λουκά Χριστοδουλίδη, όλους τους μαθητές των ωδείων και της σχολής χορού για την εξαιρετική παρουσία τους, όπως επίσης και τους γονείς που ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να προσφέρουν στους συνανθρώπους μας μέσω της Μουσικής.

Είναι σημαντικό για εμάς, να έχουμε ανθρώπους σαν εσάς συνοδοιπόρους.

Με τη δική σας ευγενική πρωτοβουλία, στηρίζετε την προσπάθειά μας για συνεχή παροχή υψηλής ποιότητας Υπηρεσιών και Προγραμμάτων προς όλα τα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τα μέλη των οικογενειών τους.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και σας ευχαριστούμε!

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και το Προσωπικό του ΠΑΣΥΚΑΦ.