Συμφωνία Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος Χαράλαμπου και Έλενας Παττίχη και του ΠΑΣΥΚΑΦ!

Ανακοίνωση
7 Δεκεμβρίου 2023

Συμφωνία Στρατηγικής Συνεργασίας υπογράφηκε μεταξύ του Ιδρύματος Χαράλαμπος και Έλενα Παττίχη και του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, ΠΑΣΥΚΑΦ, στις 27 Νοεμβρίου 2023. Η συμφωνία θεσπίζει ένα στρατηγικό πλαίσιο για κοινές δραστηριότητες, προωθώντας τους τομείς της υποστήριξης, της βελτίωσης της ανθρώπινης υγείας και της ποιότητας ζωής των ατόμων με εμπειρία και καρκίνου καθώς και την προαγωγή του εθελοντισμού και του αλτρουισμού.

Εκ μέρους του Ιδρύματος Χαράλαμπος και Έλενα Παττίχη, η συμφωνία υπογράφηκε από τον κ. Χαράλαμπο Παττίχη, και εκ μέρους του ΠΑΣΥΚΑΦ, από τον κ. Νικόλα Φιλίππου, Εκτελεστικό Διευθυντή. Παρέστησαν επίσης μέλη της Διεύθυνσης των δύο οργανισμών.

Ο κ. Νικόλας Φιλίππου, ευχαρίστησε τον κύριο Παττίχη για την εισφορά και για τη στήριξη του προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας: “Ο ΠΑΣΥΚΑΦ χαιρετίζει με ενθουσιασμό αυτή τη πρωτοβουλία, καθώς η Συμφωνία Στρατηγικής Συνεργασίας με το Ίδρυμα Χαράλαμπος και Έλενα Παττίχη προσφέρει νέες δυνατότητες για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών. Προσβλέπουμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία που θα έχει θετικές επιδράσεις στους τομείς της υγείας και του εθελοντισμού”.

Επισημαίνοντας τη σημασία αυτής της συνεργασίας, ο κ. Παττίχης, δήλωσε: “Η Συμφωνία Στρατηγικής Συνεργασίας αυτή αποτελεί την έναρξη μιας υποσχόμενης συνεργασίας που αποβλέπει στη βελτίωση των συνθηκών που βιώνουν άτομα της κοινωνίας μας”.