Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Θεατρική Παράσταση «Οι Περιπέτειες μίας Λαίδης» από την ΟΠΑΠ Κύπρου.

Ανακοίνωση
23 Οκτωβρίου 2023

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, Υπερήφανος Υποστηρικτής του ΠΑΣΥΚΑΦ, παρουσίασε μία ξεχωριστή θεατρική παράσταση με τίτλο «Οι Περιπέτειες μίας Λαίδης» το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, στο Σατιρικό Θέατρο στη Λευκωσία. Πρόκειται για μια γλυκιά σκυλοϊστορία σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Καυκαρίδου και του Βασίλη Μιχαήλ.

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία πανέμορφη, διαχρονική ιστορία εμπνευσμένη από την αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Λαίδη και ο Αλήτης» με μηνύματα για την αλληλεγγύη, τη γενναιοδωρία, την αποδοχή και τη σπουδαιότητα της οικογένειας και της φιλίας.

Η εκδήλωση στηρίζει τη λειτουργία των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ.

O Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων εδώ και 37 χρόνια παρέχει στους ασθενείς με καρκίνο και στις οικογένειες τους παγκύπρια, δωρεάν κατ’ οίκον υποστηρικτική και ανακουφιστική φροντίδα η οποία προσφέρεται και σε 24ωρη βάση, ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, φυσικοθεραπεία και πρόληψη και αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος, στήριξη στην ανθρώπινη απώλεια, μεταφορά ασθενών από και προς τα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη διαχρονική στήριξη στο Έργο του Συνδέσμου μας, καθώς και όλους τους εθελοντές και συνεργάτες που συμμετείχαν στη θεατρική παράσταση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και σας ευχαριστούμε!

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και το Προσωπικό του ΠΑΣΥΚΑΦ.