Ο μεγάλος τυχερός του ΛΑΧΕΙΟΥ του ΠΑΣΥΚΑΦ παρέλαβε το δώρο του, ένα αυτοκίνητο SEAT Ibiza

Ανακοίνωση 5 Νοεμβρίου 2023

Ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης του λαχείου του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, ΠΑΣΥΚΑΦ, που διεξήχθη στις 26 Ιουλίου 2023, παρέλαβε το αυτοκίνητο SΕΑΤ Ibiza, αξίας €17.300, στις εγκαταστάσεις της Unicars.

Ο νικητής του ετήσιου λαχείου είναι ο κύριος Χρίστος Καρολίδης, κάτοικος Λευκωσίας.

Η παράδοση του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας Unicars στη Λευκωσία. Στη φωτογραφία ο κύριος Καρολίδης παρέλαβε το αυτοκίνητο από την κυρία Σόφη Χριστοφόρου, Αναπληρώτρια Εκτελεστική Διευθύντρια του ΠΑΣΥΚΑΦ, καθώς και από τον κύριο Αντώνη Φράγκο, Sales Manager της Unicars και τον κύριο Κωνσταντίνο Ανανιάδη, Marketing Manager της Unicars.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προς το κοινό για τη γενναιοδωρία του και προς την εταιρεία Unicars για την εξαιρετική συνεργασία.

Εδώ και 37 χρόνια ο ΠΑΣΥΚΑΦ φροντίζει τα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειες τους. Παρέχει δωρεάν επαγγελματικές υπηρεσίες υποστηρικτικής και ανακουφιστικής φροντίδας. Εστιάζει σε θέματα πρόληψης, έρευνας και δικαιωμάτων των ατόμων με εμπειρία καρκίνου. Το 2022 με τη δική σας βοήθεια ο ΠΑΣΥΚΑΦ κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες 7,070 ασθενών και των οικείων τους μέσα από 35,717 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο.

Γιατί το να προσφέρουμε σημαίνει πολλά!