Στέφθηκε με επιτυχία η εκδήλωση Καλοκαιρινό Πανηγύρι στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού

Ανακοίνωση

16 Ιουνίου 2023

Το Καλοκαιρινό Πανηγύρι του ΠΑΣΥΚΑΦ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 11 Ιουνίου, 2023 στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού.

Παιδιά και Ενήλικες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία όμορφη μέρα γεμάτη χαμόγελα, δημιουργία και πολλά παιχνίδια. Το κοινό είχε επίσης την ευκαιρία να απολαύσει τις μουσικές και χορευτικές παραστάσεις από σχολές και συγκροτήματα της Λεμεσού.

Τα έσοδα της εκδήλωσης, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού, ενίσχυσαν τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο Σύνδεσμος μας ευχαριστεί θερμά την ΟΠΑΠ Κύπρου – Υπερήφανο Υποστηρικτή, τον Διαχρονικό Χορηγό Universal Life, τον χορηγό της εκδήλωσης SMT Shipping και όλους τους υποστηρικτές, τους φορείς, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όλες τις σχολές χορού & μουσικής που συμμετείχαν στη μεγάλη αυτή γιορτή χαράς και προσφοράς.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους εθελοντές για τη συγκινητική βοήθεια τους καθώς και τους χιλιάδες επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους, που στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της.

Μαζί συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου και δίνουμε σ’ αυτούς ενέργεια, έμπνευση και δύναμη!