Η θεατρική παράσταση ‘Γαμπροί για πούλημα’ στηρίζει τον ΠΑΣΥΚΑΦ!

Ανακοίνωση
19 Μαρτίου 2024

Η Purple Sparrow Productions παρουσιάζει τη νέα καυστική και σατιρική κωμωδία ‘Γαμπροί για πούλημα’, των Ρέππα – Παπαθανασίου, για πρώτη φορά στην Κύπρο! Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου, 2024 στο Σατιρικό Θέατρο στη Λευκωσία και θα ακολουθήσουν παραστάσεις σε όλες τις πόλεις μέχρι το τέλος Ιουνίου, 2024.

Μέρος των καθαρών εσόδων από τις παραστάσεις θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Εισιτήρια €15 / €20, Προπώληση: SoldOut tickets

Είσοδος άνω των 16 ετών (ή με συνοδεία ενηλίκου).

Πρόγραμμα Παραστάσεων:
Λευκωσία: 26/4 – 26/5 ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, 22&23/6 – ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ
Παραλίμνι: 1/6 – ΞΕΝΙΟΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
Λεμεσός: 2/6 (δύο παραστάσεις) – ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
Λάρνακα: 16/6 – ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Πάφος: 29&30/6 – ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΑΛΑΣ

Σκηνοθεσία: Πέτρος Χαραλάμπους
Διασκευή στα κυπριακά: Χρήστος Γρηγοριάδης
Οργάνωση Παραγωγής: Πάνος Στρούθος
Πρωταγωνιστούν: Έλενα Ευσταθίου, Ζωή Κυπριανού, Δένα Ιωάννου, Θανάσης Δρακόπουλος, Χρήστος Γρηγοριάδης, Μάριος Στυλιανού, Δημήτρης Γιωρκάτζης, Έλενα Ολυμπίου, Ηλίας Αντρέου, Χαριτίνη Ηλιάδου

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε ☎️ 7000 1055.

Gambroi gia poulima

Περίγραφή Έργου: Τι συμβαίνει όταν η ευκατάστατη Κυπριακή οικογένεια των Κωσταρέλλων αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα λόγω του ξέφρενου της life style και της προσπάθειας της να επιδείξει την δήθεν οικονομική της άνεση; Τι συμβαίνει όταν οι προσπάθειες της να καταχραστεί δημόσιο χρήμα προχωρούν με βήματα χελώνας; Τότε βγαίνει από την οικογενειακή συλλογή ένα αρχαιοελληνικό άγαλμα που κατέχει παράνομα η οικογένεια, για να το πωληθεί σε μία συλλέκτρια αρχαίων αγαλμάτων εκ Ρωσίας! Έλα όμως που το άγαλμα θέλει να το κλέψει και να το προσωπικό του σπιτιού; Ακούγεται απλό και συνηθισμένο; Δεν είναι, επειδή στην όλη κατάσταση προστίθενται οι εξωσυζυγικές ερωτικές σχέσεις της οικογένειας και του κύκλου της; Και τι συμβαίνει όταν όλοι -νόμιμοι και παράνομοι ερωτικοί σύντροφοι -πηγαίνουν στην έπαυλη των Κωσταρέλλων για να γλεντήσουν το βράδυ τους με την πεποίθηση πως έχουν όλο τον χώρο αποκλειστικά στην διάθεση τους; Ένα τρελό γαϊτανάκι με πρωταγωνιστές την οικογένεια Κωσταρέλλων, τον κηπουρό, τον γιό του, ένα υπάλληλο της κυβέρνησης εραστή της κυρίας Κωσταρέλλου, μια φιλόδοξη τηλεπερσόνα ερωμένη του κυρίου Κωσταρέλλου, την ερωτικά άτυχη πλούσια κοπέλα του γιού Κωσταρέλλου, δύο ζάμπλουτες κυρίες από την Ρωσία που έρχονται μαινόμενες για να πάρουν το άγαλμα και τον γιό της οικογένειας, τον Γανυμήδη και τον Πάνα τον τραγοπόδαρο; Το κέρατο το τράγιο! Αυτό γίνεται! Σε αυτή την κατάσταση ξεπουλιούνται τα πάντα: σώματα, ψυχές, υπολήψεις, παιδιά, γονείς, η πολιτιστική μας κληρονομιά, η τιμή και η αξιοπρέπεια! Όλα αυτά δοσμένα με το καυστικό μοναδικό χιούμορ του ιδιαίτερα πετυχημένου συγγραφικού διδύμου Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.