Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Φούτσαλ εις μνήμη Ανδρέα Ψαρά

Ανακοίνωση
10 Οκτωβρίου 2023

Μια ημέρα γεμάτη χαμόγελα και πολλά παιχνίδια πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Δήμου Στροβόλου, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023, μετά από πρωτοβουλία της κυρίας Στάλως Φουρουκλά σε συνδυασμό με τη «Βάρκα Αγάπης». Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αγώνες φούτσαλ 5×5 για μικρούς & μεγάλους, να παίξουν σε φουσκωτά, να κάνουν facepainting, Kids Yoga, χειροτεχνίες και να μπουν σε κλήρωση για διάφορα ευφάνταστα δώρα.

Στις 15:00 πραγματοποιήθηκε αγώνας φούτσαλ με πρωταγωνιστές τον Δήμαρχο Στροβόλου και τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς, χαρίζοντας στους θεατές ένα απολαυστικό θέαμα!

Η επιτυχημένη εκδήλωση ήταν αφιερωμένη εις μνήμη του Ανδρέα Ψαρά και τα καθαρά έσοδα της στήριξαν την 32η Εκστρατεία Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης του ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη ζωή».

Εκ μέρους του ΠΑΣΥΚΑΦ θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες μας ευχαριστίες στην κυρία Φουρουκλά και σε όλους συνείσφεραν στην υλοποίηση της εκδήλωσης. Η έμπρακτη συμπαράσταση όλων στο Έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ αποτελεί απόδειξη ανιδιοτελούς αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν την πρόκληση του καρκίνου.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στο Δημαρχείο Στροβόλου για τη φιλοξενία, στους χορηγούς, υποστηρικτές και σε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή.

H ευγενική προσφορά όλων εσάς μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους ασθενείς με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους.