Η Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα «Τρέχουμε για τη ζωή» συγκέντρωσε €30,000 για τον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ανακοίνωση
24 Νοεμβρίου 2023

Η Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα “Τρέχουμε για τη Ζωή”, αφιερωμένη στη Θέκλα Αυγουστή, συγκέντρωσε ποσό ύψους €30,000 για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων, ΠΑΣΥΚΑΦ. Στην τιμητική εκδήλωση που διεξήχθη την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, στο Κτήριο Δράκος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος του Σωματείου ΕΥ-ΖΗΝ, κ. Γιαννάκης Ιωάννου, και ο αντιπρόεδρος κ. Μάριος Βλάχος παρέδωσαν στα μέλη της Διεύθυνσης του ΠΑΣΥΚΑΦ επιταγή με το ποσό των €30,000.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμήθηκαν επίσης οι χορηγοί και οι εθελοντές για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους.

Η συλλογή των χρημάτων έγινε στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης «Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα ‘Τρέχουμε για τη ζωή’, αφιερωμένη στη Θέκλα Αυγουστή», που πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά με τεράστια επιτυχία από το Σωματείο ΕΥ-ΖΗΝ σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον ΠΑΣΥΚΑΦ. Στις 24 Σεπτεμβρίου 2023, οι δρόμοι του Αμιάντου φιλοξένησαν αγώνες δρόμου των 12km και 5km, παιδικό αγώνα 1km & 600m και τον οικογενειακό αγώνα 1,5km ΤΕΠΑΚ.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εκφράζει τεράστια ευγνωμοσύνη και εκφράζει τις πιο θερμές του ευχαριστίες για την ευγενική δωρεά συνολικής αξίας €30,000 από το Σωματείο ΕΥ-ΖΗΝ.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Σωματείου που αγκάλιασαν με ιδιαίτερη αγάπη αυτή την εκδήλωση. Μια προσφορά που αποτελεί, για ακόμα μια χρονιά, την έμπρακτη υποστήριξη του Σωματείου ΕΥ-ΖΗΝ στο ανθρωπιστικό όραμα του Συνδέσμου, στην προάσπιση και ενδυνάμωση των ατόμων με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειας.

Όλες οι εισφορές και τα έσοδα από πωλήσεις προϊόντων προσφέρθηκαν στον ΠΑΣΥΚΑΦ για την ενίσχυση της λειτουργίας των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τους χορηγούς της εκδήλωσης για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Πλατινένιος Χορηγός: XM, Χρυσός Χορηγός: Uniteam, Efeto Properties, Thomason, McDonald’s, IMS Private School, ΚΕΑΝ, Progressive ασφαλιστική, GCC, Charcoal grill, Haris Tsoukkas, D.I.Y Herodotou, Sunfresh, Υπεραγορά Tsiartas, Muskita, La Barista, Marios Coiffure, Pilakouris, KOA, Κρεοπωλείο Melis, Odyssey Cybersecurity, Michalis Epifaniou & Sons LTD, Y. Skempedjis & Sons LTD, Xenios Xenofontos Constructions & Developers LTD, P&P Ιlikodomiki , MK Wordlwide Movers LTD, Οινέας Μεζεδοπωλείο, Σούζη Τρως ψησταριά, The Bottle Shop, Viwa vitamin water, Emco και Χριστάκης Χαριλάου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς Επικοινωνίας ΣΠΟΡ FM και 24sports, καθώς και σε όλους τους υποστηρικτές, εθελοντές και συνεργάτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα ‘Τρέχουμε για τη ζωή’ 2023, αφιερωμένη στη Θέκλα Αυγουστή.