Η ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση «Το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο!» πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία.

Ανακοίνωση
8 Φεβρουαρίου 2024

Μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν τη διαδραστική αυτή παράσταση, βιώνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία στον κόσμο των συναισθημάτων, της μουσικής και της γνώσης! Με οδηγούς το συγγραφέα του βιβλίου, Ευαγόρα Ευαγόρου και τον Καθηγητή Ογκολογίας, Δρα Γεώργιο Άστρα, ταξίδεψαν σε ένα μοναδικό προορισμό, αποκαλύπτοντας «Το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο»: ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

O ΠΑΣΥΚΑΦ εκφράζει τη βαθιά του εκτίμηση και ευγνωμοσύνη προς το συγγραφέα του βιβλίου, Ευαγόρα Ευαγόρου και τον Καθηγητή Ογκολογίας, Δρα Γεώργιο Άστρα, για αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία. Με την κοινή μας προσπάθεια, μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα, και σας ευχαριστούμε θερμά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, οι οποίοι συνέβαλαν στην τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης. Ελεάνα Παστελλά, Voice Artist | Αύρα Σιάτη, Σοπράνο | Χαρίκλεια Στρούθου, Σοπράνο | Μάριος Σόλωνος Ανδρέου, Τενόρος | Borislav Alexandrof, Πιάνο |Νεόφυτος Ευαγγέλου, Πνευστά | Ξένιος Παπασωφρονίου, Μπάσο | Jonathan Betito, Ντραμς. Στην παρουσίαση ήταν η Γιώτα Κουφαλίδου και στη Σκηνοθεσία ο Μίλτος Χατζούλης.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Θερμές ευχαριστίες, επίσης, στους χορηγούς και υποστηρικτές:
Συνδιοργανώτες: ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor Limited
Στηρίζει έμπρακτα: Astras Oncology Services
Χρυσός Χορηγός: Cafe Nero
Ασημένιοι Χορηγοί: Hellenic Bank, Universal Life, MIE GROUP
Υποστηρικτής: Kolokotronis NY Recycling Ltd, CyView Developers
Χορηγός Επικοινωνίας: Η Καθημερινή

Είναι σημαντικό για εμάς, να έχουμε ανθρώπους σαν εσάς συνοδοιπόρους.

Με τη δική σας ευγενική πρωτοβουλία, στηρίζετε την προσπάθειά μας για συνεχή παροχή υψηλής ποιότητας Υπηρεσιών και Προγραμμάτων προς όλα τα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τα μέλη των οικογενειών τους.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και σας ευχαριστούμε!

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και το Προσωπικό του ΠΑΣΥΚΑΦ.