Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα με θέμα ‘Εικονικά περιβάλλοντα και Καρκινοπαθείς’, από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και από το CYENS.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου και από το CYENS διεξάγουν έρευνα με θέμα ‘Εικονικά περιβάλλοντα και Καρκινοπαθείς’. Στόχος είναι να αναπτυχθεί μια διαδικτυακή παρέμβαση με εικονικά περιβάλλοντα για να βοηθήσει άτομα με εμπειρία καρκίνου.

Θα σας παρακαλούσαμε να αφιερώσετε 5 λεπτά και να συμμετάσχετε στην έρευνα με τη συμπλήρωση του σχετικού ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/qzthr58AKj9NypJs9

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις σχετικά με την έρευνα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Δρ. Άγγελο Κασσιανό , στο email ang.kassianos@gmail.com

Η έρευνα έχει λάβει έγκριση από την Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής Κύπρου και η συμμετοχή είναι εθελοντική και ανώνυμη. Σας ενημερώνουμε ότι τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από το παρόν ερωτηματολόγιο θα παραμείνουν ανώνυμα και δεν θα παρουσιαστούν σε σύνδεση με τα προσωπικά σας δεδομένα. Οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για στατιστικούς λόγους και θα τηρηθούν όλοι οι κανονισμοί σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.