Οι Jeepers.cy μαζί με τον ΠΑΣΥΚΑΦ διοργανώνουν αυτοκινητιστική πορεία με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για την ενίσχυσή των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του Συνδέσμου.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού, κυρίου Νίκου Νικολαΐδη.





Η πορεία θα ακολουθήσει την παραλιακή οδό μέχρι το παλιό λιμάνι και θα τερματίσει στο χώρο στάθμευσης εναέριου γύρω στις 11:00 π.μ. Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 13:00 και το κοινό θα μπορεί να τα επισκεφτεί και να φωτογραφηθεί μαζί τους συνεισφέροντας στον ΠΑΣΥΚΑΦ. Στον τερματισμό θα έχει DJ και ποτά προς όφελος του ΠΑΣΥΚΑΦ.
Η αυτοκινητιστική πορεία θα γίνει με τη συνοδεία της Αστυνομίας.
Για πληροφορίες καλέστε στο
25747750.

Όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με βάση το υγειονομικό διάταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19.
Η εκδήλωση διεξάγεται βάσει του νόμου για τη διενέργεια εράνων 41/73 κεφ.95 (Αρ. Άδειας: Ν.Π. 04/2022) και τους σχετικούς κανονισμούς.