Συνέδριο ‘Προηγμένη Φροντίδα Στομίας για άτομα με εμπειρία Καρκίνου Παχέος Εντέρου’

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ  στα πλαίσια της σειράς ασθενοκεντρικών εκδηλώσεων διοργανώνει το 1ο εκπαιδευτικό συνέδριο για άτομα με εμπειρία καρκίνου με θέμα την ‘Προηγμένη Φροντίδα Στομίας’. Το Συνέδριο θα γίνει στο Ξενοδοχείο Lordos Beach στην Λάρνακα την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023. Η διοργάνωση και η επιμέλεια του επιστημονικού προγράμματος έχει ολοκληρωθεί με τη συνεργασία του Τομέα Ογκολογικής Νοσηλευτικής του ΠΑΣΥΝΜ.

Οι θεματικές των κύριων ενοτήτων θα αφορούν σύγχρονες προσεγγίσεις στη φροντίδα ατόμων με Στομίες (κολοστομία, ειλεοστομία και ουροστομία)  και την επανένταξη τους στην κοινωνία μέσα από πολυθεματικές παρουσιάσεις. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν θέματα ειδικά διαμορφωμένα για την επιμόρφωση των προσωπικών γιατρών, παρέχοντας τους ενημέρωση για τις κατευθυντήριες οδηγίες και πρωτόκολλα και για βέλτιστες πρακτικές για την κάλυψη των αναγκών όλων των ατόμων με Στομία, μετά από διάγνωση καρκίνου του παχέος εντέρου. Τα θέματα που θα παρουσιαστούν αναμένεται να σταθούν αφορμή για ανταλλαγή απόψεων και εποικοδομητική συνεργασία όλων των επαγγελματιών υγείας στο χώρο της ογκολογίας.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ενίσχυση, ενδυνάμωση και επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας και των ατόμων με εμπειρία Στομίας, μέσα από ενότητες που θα παρουσιάσουν ότι πιο σύγχρονο εφαρμόζεται σήμερα στον τομέα της Στομίας, τόσο από πλευράς ερευνητικής όσο και από πλευράς πρακτικής.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ, έχοντας πάντα ως κεντρικό άξονα την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ατόμων με εμπειρία καρκίνου, παρακινεί τα άτομα με Στομία και τα αγαπημένα τους πρόσωπα να παρακολουθήσουν το συνέδριο την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου. Η συμβολή τους είναι σημαντική αφού η διοργάνωση είναι αφιερωμένη σε αυτούς και ανοικτή για το ευρύ κοινό.

Περιγραφή Συνεδρίου

Εγγραφές

Δελτίο Εγγραφής για το ευρύ κοινό

Αίτηση Έκφρασης Ενδιαφέροντος για Νοσηλευτές

Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων εγγραφής για το ευρύ κοινό είναι η Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 ενώ για τους Νοσηλευτές το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 ή μέχρι της συμπλήρωσης των θέσεων.

Για να δείτε το Τελικό Πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Γραμματεία – Πληροφορίες
Μιράντα Χρυσοστόμου
Τηλ: 96 588 822 / 22 345 444
Email: miranda@pasykaf.org
Φαξ: 22 346 116