Φιλανθρωπικό Επαγγελματικό Πρόγευμα «Ξεπερνώντας τα εμπόδια γύρω από τον καρκίνο και την εργασία: Ο ρόλος του εργοδότη»,

Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ένας στους τρεις ανθρώπους θα διαγνωστεί με καρκίνο μέχρι την ηλικία των 75 ετών. Επομένως, ως Επαγγελματίας Ανθρώπινου Δυναμικού, Εργοδότης ή Διευθυντής, είναι πιθανό να καλεστείτε να διαχειριστείτε καταστάσεις όπου το προσωπικό σας ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα έρθουν αντιμέτωποι με τη μάστιγα του καρκίνου. Και παρόλο που η ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο έχει αυξηθεί πολύ τις τελευταίες δεκαετίες, η διαχείριση των σχετικών θεμάτων που προκύπτουν, η συζήτηση και η ανοικτή επικοινωνία για τον καρκίνο στον εργασιακό χώρο, εξακολουθεί να είναι ταμπού.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού διοργανώνει δωρεάν φιλανθρωπικό επαγγελματικό πρόγευμα με τίτλο «Ξεπερνώντας τα εμπόδια γύρω από τον καρκίνο και την εργασία: Ο ρόλος του εργοδότη», με την στήριξη του ΠΑΣΥΚΑΦ και χορηγό την Ελληνική Τράπεζα.

  • Ημερομηνία: 22/11/2022
  • Ώρα: 8:30-10:30
  • Χώρος διεξαγωγής: Ελληνική Τράπεζα (Γωνία Λεωφ. Λεμεσού & Αθαλάσσας 200, Στρόβολος, Λευκωσία), Αίθουσα Πασχάλης Πασχαλίδης
  • Ομιλήτριες: Έμιλυ Παναγιώτου (Κοινωνική Λειτουργός, ΠΑΣΥΚΑΦ), Άρτεμις Κοματίνα (Συμβουλευτική Ψυχολόγος/ Συντονίστρια Ψυχοκοινωνικής Υπηρεσίας, ΠΑΣΥΚΑΦ)

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα δοθούν οδηγοί που έχουν σχεδιαστεί από το ECL – Association of European Cancer Leagues που περιέχουν κατευθυντήριες γραμμές και καλές πρακτικές για χειρισμό τέτοιων θεμάτων στον εργασιακό χώρο.