Ο Υπουργός Υγείας, κύριος Μιχάλης Χατζηπαντέλας τρέχει για τον ΠΑΣΥΚΑΦ!

Με προσωπική πρωτοβουλία του Υπουργού Υγείας, κύριου Μιχάλη Χατζηπαντέλα διοργανώνεται αγώνας δρόμου την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, στη γενέτειρα του Υπουργού, επαρχία Λάρνακας.
📆 Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021
⏰ 18:00
Ο Υπουργός μαζί με μια μικρή ομάδα δρομέων θα τρέξει σε μία διαδρομή 10km, αφιερωμένη στον ΠΑΣΥΚΑΦ. Μέσα από αυτή τη δράση καλεί όλους να στηρίξουν την προσπάθεια του, χορηγώντας κάθε χιλιόμετρο που θα καλύψει. Τα πρώτα 6km είναι στη χορηγία αξίας €1,000. Το 7km, 8km και 9km είναι στη χορηγία αξίας €3,000 και το 10o και τελευταίο χιλιόμετρο στη χορηγίας αξίας €5,000.
Για το σκοπό αυτό, ο ΠΑΣΥΚΑΦ απευθύνεται σε εταιρείες και οργανισμούς που θα ήθελαν να συνδράμουν οικονομικά στηρίζοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Με τη δική σας συμμετοχή και συνεισφορά θα μας δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσουμε  τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα μας και μαζί θα ενδυναμώσουμε αυτή την προσφορά προς τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου.

Η εκδήλωση διεξάγεται βάσει του νόμου για τη διενέργεια εράνων 41/73 κεφ.95 (Αρ. Άδειας: Ν.Π. 28/2021) και τους σχετικούς κανονισμούς.