Μια ξεχωριστή ποδηλασία για καλό σκοπό πραγματοποιήθηκε σε 10 κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας

Ανακοίνωση
2 Οκτωβρίου 2023

Το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μια ξεχωριστή ποδηλασία σε 10 κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας. Η εκδήλωση ενέπιπτε στα πλαίσια της 32ης Εκστρατείας Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης του ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη ζωή» σε συνεργασία με την ποδηλατική ομάδα Draft και τέθηκε υπό την αιγίδα της Δημάρχου Λακατάμιας, κυρίας Φωτούλας Χατζηπαπά.

Με αφετηρία τη Λακατάμια στις 6:30 το πρωί και μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι, οι ποδηλάτες ακολούθησαν πορεία με ενδιάμεσες στάσεις στις κοινότητες Παλαιχωρίου, Απλικίού, Φαρμακά, Καμπιού, Γουρρίου, Καλού Χωριού, Κλήρου, Μαλούντας, Αρεδιού, Αναγυιών και Δευτεράς. Η πορεία είχε ως στόχο την Οικονομική Ενίσχυση του Συνδέσμου μας και τερματίστηκε στο Δημαρχείο Λακατάμιας όπου μας υποδέχτηκε η Δήμαρχος την οποία ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη της στη δράση αυτή.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες από τις ποδηλατικές ομάδες των DRAFT, Pezina, Vamos και Ποδηλάτες της Μάσας, τους εθελοντές της εκδήλωσης, τους παρευρισκόμενους, καθώς και στην κα Μαρίνα Θεοδώρου.

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης ενίσχυσαν τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ.

H ευγενική προσφορά όλων εσάς μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα Προγράμματα και τις Υπηρεσίες μας στα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειες τους.