Οι υπηρεσίες του ΠΑΣΥΚΑΦ προσφέρονται παγκύπρια δωρεάν σε πέραν των 7.000 ατόμων με εμπειρία καρκίνου  και των οικείων τους.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εδώ και 38 χρόνια προσφέρει στους ασθενείς με καρκίνο και στις οικογένειες τους παγκύπρια, δωρεάν ανακουφιστική φροντίδα και ιατρική παρακολούθηση στο σπίτι, 24ωρη ανακουφιστική, υποστηρικτική φροντίδα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό.

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν φυσικοθεραπεία, πρόληψη και αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος, ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, στήριξη στην ανθρώπινη απώλεια, προγράμματα επικοινωνίας και δραστηριοποίησης ασθενών, μεταφορά ασθενών από όλες τις επαρχίες στα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό.

Δωρεάν Υπηρεσίες

Κατ’ Οίκον Υποστηρικτική και Ανακουφιστική Φροντίδα

Βασικό χαρακτηριστικό της είναι η επιλογή που δίνεται στον ασθενή να παραμείνει στην άνεση του σπιτιού του, στη θαλπωρή της οικογένειας και του υποστηρικτικού περιβάλλοντος ανεξάρτητα…

+ πληροφορίες

Ψυχολογική Στήριξη

Η διάγνωση του καρκίνου προκαλεί μεγάλη αλλαγή στη ζωή του ατόμου και αποτελεί μία εμπειρία με πολλές προκλήσεις για τον καθένα ξεχωριστά. Πρόκειται για μία δύσκολη περίοδο, γεμάτη αβεβαιότητα και φόβο που μπορεί να φέρει πολλές αναταραχές στην καθημερινότητα.

+ πληροφορίες

Κοινωνική Στήριξη

Ο Κοινωνικός Λειτουργός προσφέρει υποστηρικτικές υπηρεσίες με σκοπό την πρόληψη ή την αντιμετώπιση ανθρώπινων αναγκών και κοινωνικών προβλημάτων.

+ πληροφορίες

Φυσικοθεραπεία και Κλινικές Λεμφοιδήματος

Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται σε ασθενείς με διάγνωση καρκίνου ή άλλων κακοήθων νοσημάτων, είτε κατ’οίκον, σε περίπτωση που είναι κλινήρεις,

+ πληροφορίες

Υπηρεσία Μεταφοράς Ασθενών

Οι επαγγελματίες οδηγοί του ΠΑΣΥΚΑΦ, μεταφέρουν και συνοδεύουν καθημερινά ασθενείς με καρκίνο για εξετάσεις και θεραπείες από όλες τις επαρχίες στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία, στις Ογκολογικές Κλινικές των Γενικών Νοσοκομείων Λευκωσίας και Λεμεσού

+ πληροφορίες

Στήριξη στην Aνθρώπινη Aπώλεια

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ παραμένει μαζί σας μετά την απώλεια και σας στηρίζει. Ο ΠΑΣΥΚΑΦ πρωτοπόρησε με τη στήριξη σε ομαδικό επίπεδο συγγενών των ασθενών, που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα.

+ πληροφορίες

Ανακαλύψτε περισσότερα για τον ΠΑΣΥΚΑΦ

Ποιοι είμαστε

Είμαστε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φιλών (ΠΑΣΥΚΑΦ), ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός, φιλανθρωπικός Οργανισμός με αριθμό εγγραφής 525.

Η ιστορία μας

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ, από την ίδρυσή του, διεκδικεί τη βελτίωση και την εξασφάλιση της ποιότητας της ζωής των ατόμων που βίωσαν ή και βιώνουν τον καρκίνο και των οικογενειών τους. Αυτό αφορά όλα τα στάδια της ασθένειας, από τη διάγνωση, τη θεραπεία, την αποκατάσταση και το πένθος.

Οι συνεργάτες μας

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ έχει ενεργή παρουσία σε τοπικούς, ευρωπαϊκούς και διεθνείς Οργανισμούς είτε συμμετέχοντας στις επιμέρους δράσεις των Οργανισµών αυτών είτε σε συσκέψεις των ∆ιοικητικών Συµβουλίων τους παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα σε τοπικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Θέσεις εργασίας

Για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας πατήστε εδώ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για κάλυψη μελλοντικών αναγκών που ενδέχεται να προκύψουν, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση jobs@pasykaf.org