Ανέγερση Κέντρου ΠΑΣΥΚΑΦ

Ζητούμε τη στήριξη σας για την υλοποίηση του!

Αγαπητοί Φίλοι,

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), αποτελεί ένα πρότυπο οργανισμό ασθενών με έντονη και ουσιαστική παρουσία και δράση, με παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών υγείας ανακουφιστικής και υποστηρικτικής φροντίδας σε άτομα με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους, με προγράμματα διαφώτισης για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, έρευνας και εκπαίδευσης και έντονη συμμετοχή στην πολιτική της υγείας και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών.
Ο ΠΑΣΥΚΑΦ προτίθεται να αρχίσει την ανέγερση του δικού του Κέντρου στην επαρχία Λευκωσίας και απευθυνόμαστε σε σας για οικονομική ή με άλλο τρόπο, στήριξη.

Σήμερα λειτουργούμε σε ενοικιαζόμενα υποστατικά που δεν πληρούν τις ανάγκες μας, των ασθενών και των οικείων τους. Το έργο θα κατασκευαστεί στην ενορία Αγίου Δημητρίου, στο Δήμο Στροβόλου και θα περιλαμβάνει Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας για άτομα με εμπειρία καρκίνου, Τμήμα Ψυχοκοινωνικής Στήριξης, Τμήμα Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης, Κέντρο Πληροφόρησης για τον καρκίνο, Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης Καρκίνου και γραφειακούς χώρους.

Πραγματοποιήθηκε Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός σύμφωνα με τους Κανονισμούς Διεξαγωγής Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ) και έχει επιλεχθεί το σχέδιο που ετοιμάστηκε από τους Αρχιτέκτονες Μηχανικοί Ιωακείμ – Λοϊζάς Ε.Π.Ε με συνεργάτες τους Δέσποινα Παττίχη, Αλκίνοο Σταθόπουλο και Προκόπη Παττίχη.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ είναι εγγεγραμμένο σωματείο (Αρ. Εγγραφής 525) και αναγνωρισμένο ως φιλανθρωπικό ίδρυμα από το Υπουργείο Οικονομικών, επομένως όλο το ποσό της δωρεάς σας θα εκπίπτει από το φορολογητέο σας εισόδημα.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινήσεις, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκριση σας και παραμένουμε στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διεύθυνση του ΠΑΣΥΚΑΦ.