Η αγαπημένη σας συνήθειά μπορεί να γίνει η δική σας φιλανθρωπική εκδήλωση και να στηρίξουμε μαζί, με ένα πολύ εύκολο τρόπο, χιλιάδες συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσκαλέσετε τους φίλους, τους συγγενείς, τους συναδέλφους, τους γνωστούς σας για καφέ στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου αλλού εσείς επιθυμείτε  και να  δεχτείτε από αυτούς μια μικρή εισφορά προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Η πρώτη εκδήλωση ‘Καφές με αγάπη’ πραγματοποιήθηκε το 2011 από φίλους του Συνδέσμου, και από τότε αποτελεί σημαντικό θεσμό που ενισχύει το έργο μας. Στην παρέα μας συμμετέχουν κάθε χρόνο Φίλοι, Οργανωμένα Σύνολα, Σχολεία, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Εταιρείες, Οργανισμοί, Κοινότητες και Δήμοι που θέλουν να ενισχύσουν τις δωρεάν Υπηρεσίες και Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε και εσείς οικοδεσπότης του ‘Καφέ με αγάπη’ απλά συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα για να σας προμηθεύσουμε με το δικό σας πακέτο συμμετοχής που περιλαμβάνει: προσκλήσεις, ενημερωτικό υλικό, τα κουτάκια εισφορών και ένα αναμνηστικό δωράκι.

Καφές με αγάπη

    Γίνε εθελοντής!

    Εισφορά

    Δώρα με αγάπη

    Γίνε μέλος