Το Σωματείο ΕΥ-ΖΗΝ στηρίζει τον ΠΑΣΥΚΑΦ!

Ανακοίνωση
19 Φεβρουαρίου 2021

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και σας ευχαριστούμε!

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εκφράζει τεράστια ευγνωμοσύνη και τις πιο θερμές του ευχαριστίες για την ευγενική δωρεά συνολικής αξίας €9,000 από το Σωματείο ΕΥ-ΖΗΝ. Η συλλογή των χρημάτων έγινε στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα ‘Τρέχουμε για τη ζωή’, αφιερωμένη στη Θέκλα Αυγουστή.

Η εκδήλωση «Τρέχουμε για τη Ζωή» πραγματοποιείται τα τελευταία 3 χρόνια κάθε Σεπτέμβριο. Φέτος εξαιτίας της πανδημίας η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά. Το Σωματείο ΕΥ-ΖΗΝ οργάνωσε δράσεις για τη στήριξη της εκδήλωσης κατά τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο 2020.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Σωματείου που έχουν αγκαλιάσει με ιδιαίτερη αγάπη την εκδήλωση ‘Τρέχουμε για τη ζωή’, αφιερωμένη στη Θέκλα Αυγουστή. Για το 2021 η εκδήλωση προγραμματίζεται την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

Μια προσφορά, που αποτελεί για ακόμη μια φορά μια έμπρακτη υποστήριξη του Σωματείου ΕΥ-ΖΗΝ στο ανθρωπιστικό όραμα του Συνδέσμου μας, στην προάσπιση και ενδυνάμωση των ατόμων με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειας.

Είναι σημαντικό για εμάς, να έχουμε ανθρώπους σαν εσάς συνοδοιπόρους.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και το Προσωπικό του ΠΑΣΥΚΑΦ.