Το Κοινοτικό Συμβούλιο Τραχωνίου φιλοξένησε την εκδήλωση ‘Καφές με αγάπη’.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και σας ευχαριστούμε!

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εκφράζει τις πιο θερμές του ευχαριστίες στο Κοινοτικό Συμβούλιο και Πολιτιστικό Όμιλο Τραχωνίου, που σε συνεργασία με την  Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου φιλοξένησαν την εκδήλωση «Καφές με Αγάπη» την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2024.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, κυρίας Αννίτας Δημητρίου. Εκ μέρους της Προέδρου, παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Πρόεδρος ΔΗΣΥ, κύριος Ευθύμιος Δίπλαρος, τον οποίον και ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά.

Ο Σύνδεσμος μας, εκφράζει τις πιο θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές, φορείς και οργανωμένα σύνολα που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και στήριξε αυτή την προσπάθεια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε στην Εγκληματολόγο – Κοινωνιολόγο, κυρία Δήμητρα Τσίτση για την ομιλία της με θέμα «Η αντιμετώπιση της κοινωνίας μας σε ευάλωτες ομάδες εν έτη 2024», στον Αστυνομικό Διευθυντή Βάσεων Ακρωτηρίου, κύριο Ντίνο Πέτρου για την ομιλία του, στην ομάδα της κυρίας Μαρίας Διαμαντίδου από Diamantidou School of Music & Dance και στην κυρία Γεωργία Κόμπου για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Μια προσφορά, που αποτελεί έμπρακτη υποστήριξη των πολιτών της κοινότητας στο ανθρωπιστικό όραμα του Συνδέσμου μας που δεν είναι άλλο από την προάσπιση και ενδυνάμωση των ατόμων με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για τη φιλοξενία και τη στήριξη προς τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Είναι σημαντικό για εμάς, να έχουμε ανθρώπους σαν εσάς συνοδοιπόρους.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και το Προσωπικό του ΠΑΣΥΚΑΦ.