Η κα. Μαρία και κος. Σωτήρης Βαρθολομαίου φιλοξένησαν την εκδήλωση ‘Καφές με αγάπη’.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και σας ευχαριστούμε!

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εκφράζει τεράστια ευγνωμοσύνη και τις πιο θερμές του ευχαριστίες στην κα. Μαρία και κ. Σωτήρη Βαρθολομαίου που φιλοξένησαν την εκδήλωση ‘Καφές με αγάπη’, στο σπίτι τους, στο χωριό Μαθιάτης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και στον κοινοτάρχη Μαθιάτη, κο. Θεόδωρο Τσάτσο που έθεσε την εκδήλωση υπό την αιγίδα του καθώς και στην κα. Όλγα Ποταμίτου που μας κράτησε συντροφιά με τα τραγούδια της.

Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες και στον αγαπητό μας συνεργάτη, Δρ. Πάυλο Δράκο, Παθολόγο-Ογκολόγο και Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής του ΠΑΣΥΚΑΦ, για την ενδιαφέρουσα  διάλεξη που παρουσίασε με θέμα «Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι άνδρες και οι γυναίκες για τον καρκίνο του μαστού».

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και στήριξαν με αυτό τον τρόπο τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Μια προσφορά, που αποτελεί για ακόμη μια φορά, μια έμπρακτη υποστήριξη της κ. Μαρίας και του κ. Σωτήρη Βαρθολομαίου, στο ανθρωπιστικό όραμα του Συνδέσμου μας, στην προάσπιση και ενδυνάμωση των ατόμων με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειας.

Είναι σημαντικό για εμάς, να έχουμε ανθρώπους σαν εσάς συνοδοιπόρους.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και το Προσωπικό του ΠΑΣΥΚΑΦ.