Ο ΠΑΣΥΚΑΦ διοργανώνει το 1ο εκπαιδευτικό συνέδριο για άτομα με εμπειρία καρκίνου με θέμα την ‘Προηγμένη Φροντίδα Στομίας’

Ανακοίνωση
28 Αυγούστου 2023

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ, διοργανώνει το 1ο Συνέδριο στα πλαίσια της σειράς ασθενοκεντρικών εκδηλώσεων του, με θέμα την Προηγμένη Φροντίδα Στομίας για άτομα με καρκίνο του παχέος εντέρου. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Lordos Beach στην Λάρνακα και θα διαρκέσει δύο ημέρες, συγκεκριμένα τις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ενίσχυση, ενδυνάμωση και επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας και των ατόμων με εμπειρία στομίας, τόσο από πλευράς θεωρητικής όσο και από πλευράς πρακτικής.
Τα θέματα που θα παρουσιαστούν θα εστιάσουν στις σύγχρονες προσεγγίσεις φροντίδας και στις βέλτιστες πρακτικές προσαρμογής στην ζωή με στομία, πάντα έχοντας στο επίκεντρο τον ασθενή.

Η διοργάνωση και η επιμέλεια του επιστημονικού προγράμματος έχει ολοκληρωθεί με τη συνεργασία του ΠΑΣΥΚΑΦ και του Τομέα Ογκολογικής Νοσηλευτικής του ΠΑΣΥΝΜ.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ, έχοντας πάντα ως κεντρικό άξονα την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ατόμων με εμπειρία καρκίνου, παρακινεί τα άτομα με εμπειρία καρκίνου παχέος εντέρου ή/και στομίας και τους οικείους τους να παρακολουθήσουν το συνέδριο την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου. Η συμβολή τους είναι σημαντική, αφού η διοργάνωση είναι αφιερωμένη σε αυτούς.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο την Παρασκευή, 22/9 είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό. Η είσοδος είναι ελεύθερη και επιπλέον, περιλαμβάνει πιστοποιητικό συμμετοχής και συνεδριακό ενημερωτικό υλικό.

Το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί Βιωματικό Εργαστήρι, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε νοσηλευτικό προσωπικό. Στους συμμετέχοντες νοσηλευτές θα παραχωρηθούν 2,8 Διεθνής Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης από την Επιτροπή Μοριοδότησης του ΠΑΣΥΝΜ για την παρακολούθηση των εργασιών της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, 2023 και 3,75 Διεθνής Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης για την παρακολούθηση του Βιωματικού Εργαστηρίου του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, 2023.

Οι εγγραφές στο βιωματικό εργαστήρι που αφορούν το νοσηλευτικό προσωπικό έχουν ολοκληρωθεί.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο Συνέδριο της Παρασκευής 22/9, παρακαλώ πατήστε εδώ ή τηλεφωνήστε στο 22 345 444 και 96 588 822.