Πραγματοποιήθηκε το 10ο Παιδικό Πανηγυράκι του ΠΑΣΥΚΑΦ, στο Πάρκο Ακρόπολης

Ανακοίνωση
8 Μαΐου 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10ο Παιδικό Πανηγυράκι του ΠΑΣΥΚΑΦ, την Κυριακή 7 Μαΐου, 2023 στο πάρκο Ακρόπολης, στο Στρόβολο στη Λευκωσία.

Σε αυτή την όμορφη εκδήλωση γεμάτη χαμόγελα, δημιουργία και εκπλήξεις, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να παίξουν διάφορα παιχνίδια, να κατασκευάσουν χειροποίητες δημιουργίες και να ψυχαγωγηθούν. Το κοινό είχε επίσης την ευκαιρία να απολαύσει μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων φτιαγμένα με μεράκι από τους εθελοντές του Συνδέσμου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Στροβόλου, θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά την ΟΠΑΠ Κύπρου Υπερήφανο Υποστηρικτή της εκδήλωσης, το Διαχρονικό Χορηγό Universal Life, όλους τους υποστηρικτές, τους φορείς, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όλα τα σχολεία, τα νηπιαγωγεία, τα κολλέγια, τις σχολές χορού & μουσικής και όλες τις εταιρίες που συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στη μεγάλη αυτή γιορτή χαράς και προσφοράς.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους εθελοντές για τη συγκινητική βοήθεια τους καθώς και τις χιλιάδες επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους, που στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της.

Μαζί συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου και να δίνουμε σ’ αυτούς ενέργεια, έμπνευση και δύναμη.

Δίνουμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά!