Φιλανθρωπική Εκδήλωση αγάπης και προσφοράς «Το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο»

Ανακοίνωση
23 Ιανουαρίου 2024

Στις 7 Φεβρουαρίου επιβιβαζόμαστε στο βαγόνι της αγάπης και στηρίζουμε το πολύτιμο έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ

Φιλανθρωπική Εκδήλωση αγάπης και προσφοράς διοργανώνουν ο ΠΑΣΥΚΑΦ και η εταιρεία Counsellor, με στόχο την ενίσχυση του σημαντικού έργου που επιτελεί ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων.

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου γεμίζει εικόνες, σκέψεις, μελωδίες και έντονα συναισθήματα, με μια ξεχωριστή διαδραστική παράσταση που ξεφυλλίζει τις σελίδες του μπεστ-σέλερ βιβλίου, «Δέκα Φανάρια». Ένα συναρπαστικό ταξίδι με το «βαγόνι της αγάπης», που θα καθηλώσει τους θεατές, καθιστώντας τους παράλληλα συμμέτοχους και ζωτικό κομμάτι της παράστασης.

Με καπετάνιο το συγγραφέα του μπεστ-σέλερ βιβλίου «Δέκα Φανάρια» Ευαγόρα Ευαγόρου και συνεπιβάτες τον Καθηγητή Ογκολογίας Δρα Γιώργο Άστρα και μια εκλεκτή ομάδα καλλιτεχνών και μουσικών, το «βαγόνι της αγάπης» θα ανοίξει τις πόρτες του, θα μας επιβιβάσει και θα μας ταξιδέψει σ’ ένα μοναδικό προορισμό…όπου «Το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο» αποκαλύπτεται!

Επι σκηνής σε αυτό το υπέροχο συναπάντημα οι σοπράνο Αύρα Σιάτη και Χαρίκλεια Στρούθου, ο τενόρος Μάριος Σόλωνος Ανδρέου, ο Borislav Alexandrov στο πιάνο, ο Νεόφυτος Ευάγγελου στα πνευστά, ο Ξένιος Παπασωφρονίου στο μπάσο, και ο Jonathan Betito στα ντραμς.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης, σε σκηνοθεσία Μίλτου Χατζούλη, έχει αναλάβει η Γιώτα Κουφαλίδου, ενώ τη μαγική αυτή διαδρομή θα «ντύσει» με τη φωνή της η Voice Artist Ελεάνα Παστελλά.

Τα καθαρά έσοδα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη του πολύτιμου έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ, ο οποίος παρέχει δωρεάν Υπηρεσίες Υποστηρικτικής και Ανακουφιστικής Φροντίδας, σε περισσοτέρους από 7000 χιλιάδες συνανθρώπους μας με καρκίνο, καθώς και προγράμματα πρόληψης και έγκαιρης ανίχνευσης του καρκίνου.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους εσάς, που συνεχίζετε να αγαπάτε, να ονειρεύεστε και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής.  Ελάτε να μοιραστούμε την ξεχωριστή αυτή εμπειρία, και να ανακαλύψουμε μαζί το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο!

Γιατί μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα!

Εισφορά Εισόδου: 20 ευρώ και δώρο ένα αντίτυπο του μπεστ-σέλερ βιβλίου, «Δέκα Φανάρια».

Προπώληση Εισιτηρίων: SoldOut Tickets | Πληροφορίες: 22 345 444

Συνδιοργανώνουν: ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor Limited

Στηρίζει έμπρακτα: Astras Oncology Services

Χρυσός Χορηγός: Cafe Nero | Ασημένιοι Χορηγοί: Hellenic Bank, Universal Life, MIE GROUP | Υποστηρικτές: Kolokotronis NY Recycling Ltd, CyView Developers

Χορηγός Επικοινωνίας: Η Καθημερινή