Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Φιλανθρωπικό Fashion Show ΠΑΣΥΚΑΦ “Lumière d’été by Rita Attala”

Ανακοίνωση
12 Μαΐου 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου 2023, το φιλανθρωπικό Fashion Show ‘Lumière d’été’ του ΠΑΣΥΚΑΦ με δημιουργίες Ratt της σχεδιάστριας Ρίτα Αττάλα.

To γεμάτο λάμψη show διοργανώθηκε σε ένα υπέροχο σκηνικό, στο ξενοδοχείο Atlantica Sancta Napa της οικογένειας Χατζηχρήστου, στην Αγία Νάπα που για ακόμη μια φορά φιλοξένησαν την εκδήλωση στο χώρο τους.

H καταξιωμένη σχεδιάστρια Ρίτα Αττάλα παρουσίασε ξεχωριστές δημιουργίες από την συλλογή της Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 με την ονομασία Lumière d’été – καλοκαιρινό φως. Μαζί της παρουσίασε τα χειροποίητα κοσμήματα της η κα Μαρία Αδάμου της boutique Jouel. Στη συνέχεια ακολούθησε παρουσίαση επώνυμων παιδικών συνόλων για αγόρια και κορίτσια από την boutique FIGLIOLI.

Την παρουσίαση ανέλαβε η δημοσιογράφος Αθηνά Χάλκου ενώ ο DJ Μιχάλης Κούρτης και ο σαξοφωνίστας Δημήτρης Πασχάλη έντυσαν μουσικά τη βραδιά.
Ξεχωριστές κυρίες σε ρόλο μοντέλου περπάτησαν στη πασαρέλα στηρίζοντας το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ, δηλώνοντας με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο την αποφασιστικότητα τους να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου.

Επίσημος χορηγός του φιλανθρωπικού show ήταν το Hippocampus Lounge Restaurant ενώ την επιμέλεια του μακιγιάζ και των μαλλιών στήριξε το Atlantis College. Το φωτισμό ανέλαβε o Χριστόδουλος Καμινιώτης, και τον ήχο ο Παναγιώτης Αντωνίου της Sound & Vision. Την εκδήλωση κάλυψε η φωτογράφος Έλενα Παρασκευά του Art Studio & Photography.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το Politia Fm, Vantage Magazine και Famagusta News. Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν το Second Cup Café Αγίας Νάπας, το Wisdom Higher Education Institute, ο Δήμος Αγίας Νάπας, ο Anemos Hygiene, το κατάστημα Home&Wood, το CarpetPlaza, το SuperAction, το Shoebox, το Αrizona Laundries Famagusta, ενώ την υπέροχη διακόσμηση επιμελήθηκαν το Antonio Flower Boutique και Αrt Walk.