Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης ζωγραφικής & αγιογραφίας «εκφράζω»

Ανακοίνωση

13 Ιουνίου 2023

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στις 9 Ιουνίου 2023 τα εγκαίνια της Έκθεσης ζωγραφικής & αγιογραφίας «εκφράζω» για τον ΠΑΣΥΚΑΦ σε συνεργασία με το εργαστήρι Περίτεχνο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον καθηγητή ζωγραφικής Κώστα Χαραλάμπους, ιδιοκτήτη του εργαστηρίου Περίτεχνο, για τη διαχρονική του στήριξη.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή μέχρι την Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 στη Παλαιά Αγορά Παλλουριώτισσας.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εδώ και 37 χρόνια δίνει το στίγμα του δυναμικά και διαδραματίζει καθημερινά καθοριστικό ρόλο, παρέχοντας Παγκύπρια και εντελώς δωρεάν Κατ’ Οίκον Υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε συνανθρώπους μας με καρκίνο, σε όλα τα στάδια της ασθένειας τους.

Παράλληλα, εργαζόμαστε στον τομέα της διαφώτισης σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου για να βοηθήσουμε στη δημιουργία κουλτούρας για υγιεινή ζωή, με σωστή διατροφή, συστηματική άσκηση και διακοπή του καπνίσματος.

Η εκδήλωση στηρίζει τη λειτουργία των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές και όλους ανεξαιρέτως τους συμμετέχοντες που παρευρεθήκαν στην εκδήλωση και στήριξαν ένα τόσο σημαντικό σκοπό.

H ευγενική προσφορά όλων εσάς αλλά και η στήριξη στο Σύνδεσμό μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους ασθενείς και στις οικογένειες τους.΄

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.