Οι υπηρεσίες του ΠΑΣΥΚΑΦ προσφέρονται παγκύπρια δωρεάν σε πέραν των 6.000 ατόμων με εμπειρία καρκίνου  και των οικείων τους.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εδώ και 33 χρόνια παρέχει στους ασθενείς με καρκίνο και στις οικογένειες τους παγκύπρια, δωρεάν ανακουφιστική φροντίδα και ιατρική παρακολούθηση στο σπίτι, 24ωρη ανακουφιστική, υποστηρικτική φροντίδα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό. 

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν φυσικοθεραπεία, πρόληψη και αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος, ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, στήριξη στην ανθρώπινη απώλεια, προγράμματα επικοινωνίας και δραστηριοποίησης ασθενών, μεταφορά ασθενών από όλες τις επαρχίες στα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό, μεταθεραπευτική υποστήριξη στο εξειδικευμένο κέντρο Άφετηρία’, πρόγραμμα διακοπής του καπνίσματος.

Δωρεάν Υπηρεσίες

Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική και Ιατρική Φροντίδα

Βασικό χαρακτηριστικό της είναι η επιλογή που δίνεται στον ασθενή να παραμείνει στην άνεση του σπιτιού του, στη θαλπωρή της οικογένειας και του υποστηρικτικού του περιβάλλοντος ανεξάρτητα…

περισσότερα

Ψυχολογική Στήριξη

Η διάγνωση του καρκίνου προκαλεί μεγάλη αλλαγή στη ζωή του ατόμου και αποτελεί μία εμπειρία με πολλές προκλήσεις για τον καθένα ξεχωριστά. Πρόκειται για μία δύσκολη περίοδο, γεμάτη αβεβαιότητα και φόβο που μπορεί να φέρει πολλές αναταραχές στην καθημερινότητα.

περισσότερα

Κοινωνική Στήριξη

Ο Κοινωνικός Λειτουργός προσφέρει υποστηρικτικές υπηρεσίες με σκοπό την πρόληψη ή την αντιμετώπιση ανθρώπινων αναγκών και κοινωνικών προβλημάτων.

περισσότερα

Φυσικοθεραπεία και Κλινικές Λεμφοιδήματος

Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται σε ασθενείς με διάγνωση καρκίνου ή άλλων κακοήθων νοσημάτων, είτε κατ’οίκον, σε περίπτωση που είναι κλινήρεις,  

περισσότερα

Μεταφορά Ασθενών

Η Υπηρεσία λειτουργεί στη Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου και μεταφέρει καθημερινά ασθενείς στη Λευκωσία για εξετάσεις, χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες στο Ογκολογικό Τμήμα

περισσότερα

Μεταθεραπευτική Στήριξη και Αποκατάσταση

Την ολοκλήρωση των θεραπειών ακολουθεί η στήριξη και η αποκατάσταση, ένα από τα σημαντικότερα βήματα στην θεραπεία του καρκίνου. 

περισσότερα

Στήριξη στην Aνθρώπινη Aπώλεια

Είμαστε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός, φιλανθρωπικός Οργανισμός με αριθμό εγγραφής 525.

περισσότερα

Ανακαλύψτε περισσότερα για τον ΠΑΣΥΚΑΦ

Συνεργασίες

Είμαστε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φιλών (ΠΑΣΥΚΑΦ), ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός, φιλανθρωπικός Οργανισμός με αριθμό εγγραφής 525.

Πολιτική και Έρευνα

Είμαστε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φιλών (ΠΑΣΥΚΑΦ), ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός, φιλανθρωπικός Οργανισμός με αριθμό εγγραφής 525.

Το κάθε ευρώ έχει την αξία του

Κάνοντας εισφορά βοηθάς τον ΠΑΣΥΚΑΦ να συνεχίσει να προσφέρει παγκύπρια τις δωρεάν εξειδικευμένες υπηρεσίες και τα προγράμματα του στα άτομα με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους.

Θέσεις Εργασίας

Την παρούσα στιγμή δεν υπάρχουν νέες θέσεις εργασίας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για κάλυψη μελλοντικών αναγκών που ενδέχεται να προκύψουν, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το