Η Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα «Τρέχουμε για τη ζωή» συγκέντρωσε €19,500 για τον ΠΑΣΥΚΑΦ

Ανακοίνωση
25 Νοεμβρίου 2021

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εκφράζει τεράστια ευγνωμοσύνη και τις πιο θερμές του ευχαριστίες για την ευγενική δωρεά συνολικής αξίας €19,500 από το Σωματείο ΕΥ-ΖΗΝ. Η συλλογή των χρημάτων έγινε στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα ‘Τρέχουμε για τη ζωή’, αφιερωμένη στη Θέκλα Αυγουστή.

Η Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα ‘Τρέχουμε για τη ζωή’, αφιερωμένη στη Θέκλα Αυγουστή, πραγματοποιήθηκε για 3η  συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία από το Σωματείο ΕΥ-ΖΗΝ σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον ΠΑΣΥΚΑΦ. Φέτος, πραγματοποιήθηκαν αγώνες οι αγώνες: αγώνας δρόμου 12km και 5km, το CUT Family Run 1.5km, συμβολικός αγώνας ΑΜΕΑ σε τροχοκαθίσματα και παιδικός αγώνας Δρόμου 1km & 600m.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Σωματείου που έχουν αγκαλιάσει με ιδιαίτερη αγάπη την εκδήλωση ‘Τρέχουμε για τη ζωή’, αφιερωμένη στη Θέκλα Αυγουστή.

Μια προσφορά, που αποτελεί για ακόμη μια φορά μια έμπρακτη υποστήριξη του Σωματείου ΕΥ-ΖΗΝ στο ανθρωπιστικό όραμα του Συνδέσμου, στην προάσπιση και ενδυνάμωση των ατόμων με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειας.

Όλες οι εισφορές και τα έσοδα από πωλήσεις προϊόντων προσφέρθηκαν στον ΠΑΣΥΚΑΦ για την ενίσχυση της λειτουργίας των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά τους Χορηγούς της εκδήλωσης KOA, Season Travels, GCC, Melis, Haris Tsoukkas, Χριστάκη Χαριλάου, Herodotou, Marios Coiffure, Υπεραγορά Τσιάρτας, Odyssey, Μιχάλης Επιφανείου & Υιοι Λτδ, KEAN, Pilacouris, Clock Cafe, Sunfresh. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς Επικοινωνίας ΣΠΟΡ FM και το 24sports  καθώς και σε όλους τους υποστηρικτές, εθελοντές και συνεργάτες που συμμετέχουν στην εκδήλωση Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα ‘Τρέχουμε για τη ζωή’, αφιερωμένη στη Θέκλα Αυγουστή.